Vores 50 års Jubi-Fest den 01.06.19

Huset står der stadig.

Jubi-Festen var en meget vellykket aften, med en fin menu, flamingo opvisning og god musik fra John’s orkester. Der var en rigtig god stemning med masser af dansepar på gulvet. 

Det var dejligt at se, at alle var i godt humør. Bestyrelsen var glad for at det hele kørte efter planen med fuld tilfredshed. Vi vil gerne give en varm tak til alle de glade mennesker, der deltog.

Her er en mail af 12.06.19 om festen fra en af deltagerne, Lena Werleman fra Sverige:

”Hej!
Jag skulle ha skrivit för länge sen och tackat för den underbara festen!! Helt fantastisk! Tänk jag fick t.o.m. dansa. Jag som knappt kan gå utan stavar. Jag tror att den mannen som förbarmade sig över mig hette Ove. Han är värd en stor ros som orkade släpa på mig. Jag tror att jag inte har dansat på tjugo år!!Festen och dansen har jag levt på i flera dar nu. Vilken möda ni i styrelsen (och du Julius alldeles speciellt) lagt ner på festen. Ett jättestort tack! Kan vi inte ha ett jubileum varje år? 
Efter mitt besök i Roskilde åkte jag vidare till Göteborg och hälsade på en Almunécar-väninna. Nu är jag hemma i Nynäshamn igen. Just nu är det blåsigt och kyligt och lite regnigt, men tidigare i veckan var här sol och värme.
Jag har inte några bilder att skicka. De jag har, har jag i min hjärna och mitt hjärta!! 
Ha det så gott hälsar Lena”

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.03 | 18:59

Kl. 7.00 køb billet dagen før

...
25.02 | 16:10

Tja, et godt spørgsmål. Vi betaler ikke direkte for vores kanaler. De indgår i hele PT's regnskab. Vi påpeger det hele tiden og skal have møde om do den 02.02.

...
24.02 | 21:05

hvorfor virker de danske TV kanaler aldrig ved aftenstid? Hvad om vi betaler lidt mere pr. måned og så får en sikker it forbindelse

...
20.02 | 18:34

Hej.
Jeg ejer lej. 34 i perioden 15. januar til 14. februar.
Er der andre ejere af lej. 34 som er medlem her, da jeg måske godt vil bytte en uge eller to.

...
Du kan lide denne side